JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Vem vill du ska följa i Axis fotspår?

Vem vill du ska följa i Axis fotspår?

När Svenska Elektro- och Dataingenjörers Riksförening i våras delade ut SER Prize för första gången var det Axis nätverkskamera som hamnade överst på prispallen. Nu har du chans att  nominera dina favoriter till nästa års priser, både det stora priset och SER-Junior Prize.
I april nästa år delas priserna ut för andra gången och syftet är att belöna de ingenjörer som går i bräschen för en smart och hållbar samhällsutveckling.

I våras var det Axis i Lund som kammade hem det stora SER-priset, en statyett och 20 000 kronor, medan Max Morén på Centre for Image Analysis i Uppsala fick ta emot SER Junior Prize (länk). Juniorpriset tilldelas det bästa nominerade examensarbetet eller doktorsavhandlingen inom smart och hållbar samhällsutveckling - även Max fick en statyett samt 10 000 kronor.

Nu är det alltså åter dags att nominera sin favorit till 2014 års ingenjörspriser för smart och hållbar utveckling. Alla som vill kan nominera kandidater.

Nomineringsblankett finns att ladda ner från SER:s hemsida (länk), men ditt val måste vara  inne senast den 20 december 2013. Ingenjörsgärningen ska beröra svensk elkraft, elektronik, data eller IT i någon form.

De inkomna nomineringarna kommer att bedömas av en jury med representanter från SER, elektronik- och affärsbranschen och Elektroniktidningen. 

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)